Disclaimer The School Tour Company Nederland B.V.

Deze website wordt u aangeboden door The School Tour Company Nederland B.V en wij hebben op de inhoud van onze website het auteursrecht. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de website aangezien wij deze uitsluitend gebruiken voor algemene informatie. Er mag niets van worden gekopieerd en/of aan worden gewijzigd zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van The School Tour Company. The School Tour Company Nederland accepteert geen aansprakelijk en kennelijke fouten en/of vergissingen binden de reisorganisator niet. Alle informatie op de website is onder voorbehoud.

 

Deze policy is van toepassing op alle bezoekers van de website en vanaf het moment dat u uw gegevens invult of achterlaat via onze website. Wij maken geen gebruik van Cookies.

 

Wij ontvangen uw contactgegevens via de opties: Offerte aanvragen, Bel mij later en Brochure aanvragen. The School Tour Company Nederland is toegewijd aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens. Contactgegevens zullen alleen vertrouwelijk worden gebruikt voor administratieve handelingen door de reisorganisator. Deze gegevens hebben uitsluitend het doel om contact met u op te nemen en u de gevraagde informatie toe te sturen. Mocht u in de toekomst besluiten om uw gegevens te willen veranderen/wissen dan kunt u dit schriftelijk bij ons indienen.

 

The School Tour Company Nederland gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en verwerkt deze enkel conform de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Wij houden ons aan de eisen die de Wet persoonsgegevens ons voorschrijft. Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

The School Tour Company Nederland deelt uw gegevens geven via onze website onder geen beding met derden en zal uw gegevens ook niet verkopen aan derden. The School Tour Company Nederland kan bij wet verplicht zijn om persoonsgegevens te verstrekken. Mocht dit zich voordoen dan zullen wij ons de eisen van de wettelijke verplichtingen houden.

 

Rechten:

U heeft het recht The School Tour Company te vragen om inzage verwerking persoonsgegevens. U kunt deze gegevens wijzigen, verwijderen of afschermen door dit schriftelijk aan ons door te geven. Ook kunt u The School Tour Company ten allen tijde schriftelijk verzoeken om te stoppen met het toesturen van marketing informatie.

 

The School Tour Company Nederland behoudt zich het recht om de inhoud van de website te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

.
.