The School Tour Company Nederland

Unieke en op maat samengestelde school- & groepsreizen naar het buitenland.

 

Wij zijn Alja Engberts & Huib Verasdonck en werken voor The School Tour Company. The School Tour Company is een reisbureau gespecialiseerd in het organiseren van reizen naar het buitenland voor het voortgezet onderwijs.

 

Als school een reis kunnen bieden aan de leerlingen is natuurlijk erg leuk! En wanneer de groep met docenten en leerlingen uiteindelijk op reis gaan, is juist vaak weer spannend. Uiteindelijk wordt het voor de groep een onvergetelijke tijd met mooie ervaringen en herinneringen. Echter, voordat de groep daadwerkelijk kan gaan, is er vaak al maanden werk vooraf gegaan. Dit is tijdrovend werk voor een school, en laat ons daarbij helpen!

 

Ons doel is om ervoor te zorgen dat de voorbereiding, organisatie en de reis zelf zo soepel mogelijk verlopen om die onvergetelijke tijd van docenten en leerlingen waar te maken. Naast de onvergetelijke tijd met elkaar verbreden de leerlingen ook hun eigen wereldbeeld en maken een andere cultuur mee. De leerlingen ontwikkelen zich op persoonlijk en sociaal vlak en leren meer verantwoordelijkheid te nemen.

 

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij creëren vrijblijvende offertes voor iedere bestemming die u in gedachten hebt. Na boeking gaan wij meteen aan de slag om voor uw groep een programma in te plannen die aansluit bij uw wensen. Dit gebeurt natuurlijk in overleg met de hoofddocent van de reis. U heeft één contactpersoon van begin tot eind en de lijnen zijn kort. Wij maken alle nodige reserveringen, zodat uw reis zo voorspoedig mogelijk verloopt. Alles wat van te voren kan worden bevestigd en betaald, wordt door ons ingeboekt.

 

Ook organiseren wij samen met onze IATA partner tegen gunstige voorwaarden vliegtickets naar wereldwijde bestemmingen.

 

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op! En dan komen wij graag een keer langs om kennis te maken en alle wensen en ideeën voor een reis of reizen voor uw school te bespreken.Wist u dat?.
.