Ons team

Welkom! Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.

 

22687797_1940770249271078_3676224076798242000_n

 

Mag ik mij even voorstellen …

 

Mijn naam is Marloes Bolck, geboren in Zevenaar en woonachtig in Nijmegen. Ik ben sinds augustus 2019 werkzaam voor The School Tour Company. Hiervoor heb ik drie jaar gewerkt als docente aardrijkskunde op een middelbare school in Nijmegen.

 

Binnen de aardrijkskunde heb ik altijd al interesse gehad om mij verder te ontwikkelen in de toerismebranche. Mede door mijn reizen naar o.a. Nieuw-Zeeland, Australië, Bali, Suriname en Mexico heb ik ervaren dat ik erg enthousiast word op het moment dat ik mijn reis kan gaan plannen en organiseren. Naast mijn onderwijservaring ben ik ook verantwoordelijk geweest voor een uitwisselingsprogramma op de school, waarbij ik als docent meerdere keren met een groep leerlingen op reis ben geweest. Tijdens deze reizen heb ik ervaren dat op reis gaan met de school erg goed is voor de ontwikkeling van de leerlingen. De leerlingen verbreden hun wereldbeeld en ontdekken een andere cultuur. De leerlingen gaan even weg uit hun vertrouwde omgeving, en gaan vaak een onvergetelijke tijd tegemoet die zij delen met klasgenoten en docenten. Doordat zij even weg gaan uit hun vertrouwde omgeving, zie je de leerlingen groeien in hun persoonlijke ontwikkelingen zoals (eigen) verantwoordelijkheid nemen, verbeteren van de sociale vaardigheden met klasgenoten en het verbeteren van de Engelse taal wanneer zij in gastgezinnen verblijven.

 

Met mijn werkzaamheden voor The School Tour Company kan ik scholen helpen en begeleiden om hun (school)reis te organiseren van A tot Z en dus mijn passie van de toerismebranche in mijn werk stoppen. Met mijn achtergrond in het onderwijs weet ik wat een school én de begeleidende docent nodig heeft voordat de reis begint, maar ook tijdens en eventueel na de reis. Graag kom ik langs om persoonlijk kennis te maken en eventueel te sparren over wat er allemaal mogelijk is of eventuele wensen vanuit de school of docent zelf te bespreken.

 

 

Alja

 

Mag ik mij even voorstellen …

 

Mijn naam is Alja Engberts en ik werk al vele jaren in de reiswereld. Ik ben geboren in Emmen, Drenthe en na mijn afstuderen heb ik veel rondgereisd in Europa. Uiteindelijk heb ik 11 jaar in Dublin, Ierland, gewoond en gewerkt. Hier organiseerde ik schoolreizen voor Ierse scholen naar het buitenland. De ervaring en kennis die ik heb opgedaan heeft mij laten zien hoe ontzettend belangrijk een persoonlijke service is. In 2013 ben ik terug verhuisd naar Milsbeek, Limburg en ben ik begonnen met The School Tour Company Nederland.

 

Het organiseren van groepsreizen is mijn passie en ik vind het belangrijk dat leerlingen de kans krijgen om te reizen. De ervaringen en indrukken die zij opdoen tijdens hun schoolreis zullen hen verder helpen in de toekomst.

 

Persoonlijk contact en advies staan bij mij voorop en u heeft voor de gehele reis dus één aanspreekpunt. Geen enkele reis is hetzelfde en iedere groep zoekt een andere invulling van het programma. Het liefst maak ik een afspraak met de groepsleider (per telefoon of een gesprek op school) om een goed beeld te krijgen van alle wensen/ideeën zodat ik een passende offerte samen kan stellen.

 

Mijn doel is om ervoor zorgen dat de voorbereiding, organisatie en reis zo soepel mogelijk verlopen. Het organiseren van de schoolreis is veel en tijdrovend werk, laat mij u dit uit handen nemen en een reis samenstellen binnen uw budget – ik begrijp als geen ander dat u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding – die aan uw wensen voldoet. Geen bestemming is te ver, de mogelijkheden eindeloos!

 

Ik werk met touringcar bedrijven die het keurmerk van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf bezitten. Ook is The School Tour Company deelnemer van het SGRZ garantiefonds.

 

U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte en laat mij u overtuigen. Met persoonlijke inzet, passie en bedrevenheid zorg ik voor een compleet voorstel op maat. U kunt het zo gek niet bedenken of ik vind een oplossing. Ik vind het belangrijk dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat u nog vele jaren met mij reist.

 

.
.