Ons team

Welkom! Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.

 

IMG_0883 (004)

 

Mag ik mij even voorstellen …

 

Mijn naam is Huib Verasdonck en werk sinds 2 jaar fulltime in het toerisme. Ik ben geboren en getogen in Venray, Limburg. Een prettige en voor mij bekende omgeving! Nadat ik ben afgestudeerd heb ik verschillende werkervaringen opgedaan als operationeel medewerker voor verschillende hotels en reis gerelateerde bedrijven.

 

Daarbij heb ik een periode in het Caribisch gebied gewoond, waar ik achter het belang van reizen ben gekomen, dit heeft me op persoonlijk gebied veel doen beseffen en laten leren, tijdens het reizen leer je jezelf kennen! Een mooier cadeau bestaat er niet!

 

Ik kan me mijn middelbare schoolreizen nog goed herinneren, en weet wat voor positieve impact het kan hebben op een leerling. Het reizen naar het buitenland vergroot je perspectief op de wereld en laat je inzien wat er mogelijk is binnen andere culturen en religies. Ik zie het als essentieel belang in de ontwikkeling van een persoon.

 

Het overbrengen van mijn enthousiasme over reizen is iets wat ik belangrijk vind voor de ontwikkeling van een individu. Het aanbieden van een service, waarbij leerlingen gebaad zijn in zowel hun internationale, alswel persoonlijke ontwikkeling, vind ik het mooiste wat er is!

 

Geen één bestemming is hetzelfde, en dus zou de service en persoonlijke aanpak die daarbij komt kijken, dat ook niet moeten zijn. Ik streef ernaar om zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, en op een persoonlijke en doelgerichte manier mee te denken met uw wensen! Geen idee of verzoek is te gek en ik kijk graag naar de mogelijkheden om een reis zo uitgebreid, informatief, en leuk mogelijk te maken. ‘’After all, the sky is the limit!’’

 

Mocht u vragen hebben, of u wil graag met mij in contact komen, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Een groot avontuur, dat begint namelijk bij ons!

 

 

Alja

 

Mag ik mij even voorstellen …

 

Mijn naam is Alja Engberts en ik werk al vele jaren in de reiswereld. Ik ben geboren in Emmen, Drenthe en na mijn afstuderen heb ik veel rondgereisd in Europa. Uiteindelijk heb ik 11 jaar in Dublin, Ierland, gewoond en gewerkt. Hier organiseerde ik schoolreizen voor Ierse scholen naar het buitenland. De ervaring en kennis die ik heb opgedaan heeft mij laten zien hoe ontzettend belangrijk een persoonlijke service is. In 2013 ben ik terug verhuisd naar Milsbeek, Limburg en ben ik begonnen met The School Tour Company Nederland.

 

Het organiseren van groepsreizen is mijn passie en ik vind het belangrijk dat leerlingen de kans krijgen om te reizen. De ervaringen en indrukken die zij opdoen tijdens hun schoolreis zullen hen verder helpen in de toekomst.

 

Persoonlijk contact en advies staan bij mij voorop en u heeft voor de gehele reis dus één aanspreekpunt. Geen enkele reis is hetzelfde en iedere groep zoekt een andere invulling van het programma. Het liefst maak ik een afspraak met de groepsleider (per telefoon of een gesprek op school) om een goed beeld te krijgen van alle wensen/ideeën zodat ik een passende offerte samen kan stellen.

 

Mijn doel is om ervoor zorgen dat de voorbereiding, organisatie en reis zo soepel mogelijk verlopen. Het organiseren van de schoolreis is veel en tijdrovend werk, laat mij u dit uit handen nemen en een reis samenstellen binnen uw budget – ik begrijp als geen ander dat u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding – die aan uw wensen voldoet. Geen bestemming is te ver, de mogelijkheden eindeloos!

 

Op 1 januari 2020 heft Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven zichzelf op. The School Tour Company Nederland werkte samen met bedrijven die aangesloten waren bij deze Stichting. In de toekomst werken wij samen met touringcar bedrijven die voldoen aan alle veiligheidsnormen. Ook is The School Tour Company deelnemer van het SGRZ garantiefonds.

 

U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte en laat mij u overtuigen. Met persoonlijke inzet, passie en bedrevenheid zorg ik voor een compleet voorstel op maat. U kunt het zo gek niet bedenken of ik vind een oplossing. Ik vind het belangrijk dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat u nog vele jaren met mij reist.

 

.
.